.

.

New
Kadimendium Позлатен Механизъм за Музикални Кутии за бижута, Аксесоари за Музикални Кутии за бижута направи си САМ Музикален Механизъм за Част от Музикалната кутия за Б?

Kadimendium Позлатен Механизъм за Музикални Кутии за бижута, Аксесоари за Музикални Кутии за бижута направи си САМ Музикален

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : просто ръчно с помощта на бутона влез началната извор на напрежение, а след това го отпуснете, и ще искрят музика.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Този механизъм за музикалната кутия се предлага с винтове и бутони за лесна инсталация в музикална кутия за бижута.ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : просто ръчно с помощта на бутона влез началната извор на напрежение, а след това го отпуснете, и ще искрят музика.ЯСНО КАЧЕСТВО на ЗВУКА : Механизъм може да осигури чист, мелодичное и ясно качество на звука, което позволява по-добре да се наслаждавате на музикалната си живот.Идва с винтове и ключът, лесно се инсталира на вашата музикална кутия за бижута.Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ : Механизъм на нашата музикална кутия за бижута е изработен от позлатен метален материал, който се отличава не само с високо качество, но и дълголетие. Допуска се отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
Gold-plating Metal
Playing Speed:
12-20
Playing Time:
2-3'
Service Life:
>=500 times
Melody:
 Type 1, Type 2, Type 3, Type 4, Type 5, Type 6, Type 7, Type 8, Type 9, Type 10, Type 11, Type 12, Type 13 (optional)
Size:
Approx. 5 x 4.5 x 2 cm / 2 x 1.8 x 0.8 in
Weight:
Approx. 86g / 3 oz
Package list:
1 * Music Box Movement:
3 * Screws:
1 * Key:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. In order to magnify the sound, you can place the movement on something when playing! :
New

Най-добри сделки