.

.

New
Тестер на напрежение, електрически ограда plplaaobo, Тестер Електрическа ограда без багажник 12 кВ, на Търсещия неизправности, Селскостопански машини, Преносими Електр?

Тестер на напрежение, електрически ограда plplaaobo, Тестер Електрическа ограда без багажник 12 кВ, на Търсещия неизправности,

BGN 8.10

Налично
Налично за поръчка

【Широко приложение】 Малък и лек дизайн на този тестер опростява управлението му е удобно да носите, те може да се ползва в продължение на дълго време. 【Безопасна и удобна експлоатация】Волтметър изработен от устойчив материал ABS, устойчиви на студ, следи кръвното налягане и лесен за работа, кука и сонда може да е по-добре да се свържете с фехтовка, и това е безопасно, използвайте изолированную дръжката, за да постави сонда в земята. Той се използва широко във ферми, градини, овце, домашни животни, коне, езда и в кошари за добитъка.Проверка на нивата на напрежение на телени огради и контролера огради. 【Широк диапазон на измерване】Тестер за напрежение има широк диапазон на измерване 2000-12000 В, който е разработен специално за тестери с ниско съпротивление и стандартни огради, за да ви помогне да намерите грешка кабели в ограждении. 16,5 x 5 x 2 см /6,5 x 2 x 0,8 инча Тегло : около 130 г / 4,6 унции Брой индикатор лампи : 8 Широк спектър от приложения : използва се за измерване на напрежение на всяка метална тел, многожильного тел, въжета и ленти за тестване на устройства като тел за ограда, захранване, системи за заземяване, крюковые проводници и компоненти огради, широко използвани във фермите, градини, огради за стада, домашни животни, коне и едър рогат добитък. 【Широк диапазон на измерване】Тестер за напрежение има широк диапазон на измерване 2000-12000 В, който е разработен специално за тестери с ниско съпротивление и стандартни огради, за да ви помогне да намерите грешка кабели в ограждении.Технически характеристики : Вид на продукта : Тестер за напрежение на оградата Материал : ABS + мед Гама от тестване на напрежение : 2000-12000 В Вид : серия откриване на Приложение : Тест напрежение на електрическата ограда Водоустойчивост : да Размер : прибл.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки