.

.

New
PRETYZOOM Керамични Филтъра Стъклен буркан за Бонбони Сватбена Кутия за Бонбони с капак във формата на Слон Сладки Херметични Бутилки Прозрачен Контейнер за Шоколад С?

PRETYZOOM Керамични Филтъра Стъклен буркан за Бонбони Сватбена Кутия за Бонбони с капак във формата на Слон Сладки Херметични

BGN 6.50

Налично
Налично за поръчка

Стъклени, керамични.Стъклен буркан за бонбони Е красива бутилка за съхранение, изработени от стъклен материал.Сватбена кутия за бонбони, Здрава и Безопасна.Сватбена банка за бонбони - добра украса за вашия дом или магазин и т.н. Креативен дизайн на кутии за партито с изискан детайл, което го прави атрактивен.Кутия за сватбени подаръци Подходящи за съхранение на шоколадови Бонбони, мезета.Лесно можете да Го Почистите.Описание Това е една красива бутилка, която е изработена от стъклени материали, здрава и безопасна.Креативен дизайн с изящни детайли го прави привлекателно, добро за декорация на вашия дом или магазин. подходящ за съхранение на шоколадови бонбони, мезета.Лесно можете да го почистите.Характеристики - Цвят : златист Материал : стъклокерамиката - Размер : 8x8x15 см/3.14x3.14x5.89 см Предпоставка включва 1 бр. буркан за бонбони.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки