.

.

New
Валяк за премахване на козината на домашни любимци - Средство за премахване на козина на кучета и котки с самоочищающейся основата - Ефективно средство за премахва?

Валяк за премахване на козината на домашни любимци - Средство за премахване на козина на кучета и котки с самоочищающейся

BGN 3.73

Налично
Налично за поръчка

【【Идеално средство за пътуване】 да Не се допуска попадане ворсинок и пух в дрехите, докато вие отидете на почивка. 【【Прекрасен подарък за СОБСТВЕНИКА на домашния любимец】 Това валяк за премахване на козината на домашни любимци, които никога по-рано не е имало. ➤【Съберете всяка волосинку домашен любимец】 отърви се от всеки козината на животните с помощта на това средство за отстраняване на кучешка кожа с мебели. 【Гаранция за удовлетвореност на клиентите】 Ако по някаква причина сте недоволни от качеството на тази четка за отстраняване на козината на домашни любимци или покупката си, моля, уведомете ни, за да можем да осигури пълно възстановяване на сумата или замяна.Не се притеснявайте за това, че върху вас ще падне поне един косъм. 【【Бързо средство за премахване на козината на домашни любимци】 Премахване на домашни любимци за секунда.【【Бързо средство за премахване на козината на домашни любимци】 Премахване на домашни любимци за секунда.Не се притеснявайте за това, че върху вас ще падне поне един косъм.Той ефективно почистване на всички видове козина от домашни любимци с вашите мека мебел, кушеток, легла, килими, одеяла, ватирани одеала и много други.Почистете си легло, мебели, обзавеждане, диван, софу, стол, кола, килим и т.Пътна четка за домашни любимци ще се побере лесно в чантата, саквояже или отделение на превозното средство.Почистете си легло, мебели, обзавеждане, диван, софу, стол, кола, килим и т. 【Гаранция за удовлетвореност на клиентите】 Ако по някаква причина сте недоволни от качеството на тази четка за отстраняване на козината на домашни любимци или покупката си, моля, уведомете ни, за да можем да осигури пълно възстановяване на сумата или замяна.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки