.

.

New
Фарове за мъгла мотоциклет GreeSuit, 2 опаковки от 60 Вата-6000 Lm дълги Светлини Кехлибар и бял цвят, Проекторные лампи IP67 Далечния Къси Светлини, Които Заслепяване на вода?

Фарове за мъгла мотоциклет GreeSuit, 2 опаковки от 60 Вата-6000 Lm дълги Светлини Кехлибар и бял цвят, Проекторные лампи

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

【Високо-производителни led ФАРОВЕ за мъгла -2 опаковки 】 Водоустойчив IP67. С помощта на led чип CREE led фарове за мъгла с мощност 60 Вата със супер ярък 6000ЛМ. късите светлини от 3000 До кехлибар и жълто и бой светлина 6000 До бял, могат да бъдат фарове за мъгла фаровете, DRL, далеч от светлината.Експлоатационен живот повече от 50000 часа. 【Висока яркост】 Тези нови led фарове за мотоциклети два пъти по-ярки обикновените халогенни лампи, което е най-добрият избор за ъпгрейд на вашето превозно средство, прави пътя на водача по-ярка през нощта и гарантира, че ще стигнете безопасно у дома. 【РЕГУЛИРУЕМА СКОБА】Led прожектор с предоставения на контролирани монтиране на скоба лампа да отиваме все по-далеч, което ви позволява лесно да промените посоката на лъча. 【Универсално приложение】 Нови led фарове за мъгла, за мотоциклет може да се използва широко в повечето мотоциклети и различни видове камиони, джипове, пикапи, минната индустрия, разходка с лодка, селското стопанство и тежката техника и т.н. 【за Обслужване на клиенти】 Гаранция за качество от 1 година и са с гарантирано 100% удовлетворение.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси за нашите led фарове за мъгла фарове.Просто намерете детайли за поръчката и се свържете с нас.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки