.

.

New
Монтиране на стена за Xbox серия X - PlusAcc, Окачен Титуляр за стенни рафтове, Шкаф за игралната конзола Xbox X, Аксесоари за вертикални конзоли с охладителна вентилация, От?

Монтиране на стена за Xbox серия X - PlusAcc, Окачен Титуляр за стенни рафтове, Шкаф за игралната конзола Xbox X, Аксесоари

BGN 2.33

Налично
Налично за поръчка

Лесен достъп до всички портове и слотам за аксесоари на вашия Xbox Series X, както и стенни полк не ще блокира устройството. 【Органайзер пространство】 - Монтиране на стена Xbox Series X урежда игрова конзола и освобождава място върху работния плот, което прави вашия дом чисти и спретнати. 【Органайзер пространство】 - Монтиране на стена Xbox Series X урежда игрова конзола и освобождава място върху работния плот, което прави вашия дом чисти и спретнати.【Съвместимост】-Това монтиране на стена съвместима с Xbox Серия X.Материали, които не съдържат метал, не ще попречи на работата на Wi-Fi. 【Стабилен и лесен за инсталиране】 - Скоба с капацитет до 33 кг.Можете бързо да изберете на игра и да бъде готов за игра.Материали, които не съдържат метал, не ще попречи на работата на Wi-Fi.Лесен за монтаж плътно в близост и закрепляемый в продължение на няколко минути.Можете бързо да изберете на игра и да бъде готов за игра.Лесен за монтаж плътно в близост и закрепляемый в продължение на няколко минути.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки