.

.

New
4.22 Може да отваря М | и и Самоуплотняющуюся капака, Самозаменяющийся Контейнер за боклук, Автоматични Кухненски Почистващи препарати, Сушилни кърпи с аромат на Зем?

4.22 Може да отваря М | и и Самоуплотняющуюся капака, Самозаменяющийся Контейнер за боклук, Автоматични Кухненски Почистващи

BGN 45.49

Налично
Налично за поръчка

· 1 Х кофа за Боклук. · Самоуплотняющееся Автоматично кошче за Боклук Прави Всичко Това за Вас с едно Кликване на бутона. · Вграден отделение за съхраняване на торби за боклук, удобен за съхранение на допълнителни чанти, лесно заменяемый чували. · Сензор за монтаж не е Нужно да почисти боклука.Нека Твоите Ръце Ще Е В Кал. · Кофа за боклук има четири режима на отваряне, За да отговори на всички ваши нужди. 4.22 Възможност за отваряне на Мо И И Самозакрывающаяся на кутията, Самозаменяющийся Галон за боклук, Автоматични кухненски почистващи препарати, сушилни кърпи с аромат на земя· Капацитет 4,22 /16 л е най-подходящ за семейство.Това не се дължи на неговата малка по размер, твърде малко боклук, и това не ще позволи на натрошените частици се натрупват в продължение на дълго време поради неговия размер.Този продукт се предлага с акумулаторна литиево-йонна батерия с капацитет 1200 mah· кофа за Боклук има четири режима на отваряне, за да отговори на всички ваши нужди.· Вграден отделение за съхраняване на торби за боклук, удобен за съхранение на допълнителни пакети, лесно заменяемых пакети · Самозакрывающийся автоматично кофа за боклук прави всичко това за вас с едно натискане на бутон · Благодарение на вградения сензор не е нужно да почисти боклука.Пречистване от прах · 1 х кофа за Боклук.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки