.

.

New
WXBDD 10 бр. Комплект Четки за грим, Козметика Сенки За очи, очна линия, Основа за Смесване за Руж, Четка за грим (Цвят: E)

WXBDD 10 бр. Комплект Четки за грим, Козметика Сенки За очи, очна линия, Основа за Смесване за Руж, Четка за грим (Цвят:

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Удобен и преносим.Перфектен за професионални салон или ежедневна употреба.Тя е тънка, мека и гладка.Той е удобен на пипане. може да ви помогне лесно да се нанесе грим.Удобен и преносим.Перфектен за професионални салон или ежедневна употреба.Тя е тънка, мека и гладка.Той е удобен на пипане. може да ви помогне лесно да се нанесе грим.Удобен и преносим.Перфектен за професионални салон или ежедневна употреба.Тя е тънка, мека и гладка.Той е удобен на пипане. може да ви помогне лесно да се нанесе грим.Подходящ за типа кожа : всеки тип кожа Материал за четки : изкуствени влакна Класификация инструменти за красота : высокоглянцевая четка за Качество : водоустойчив Тип писалка четки : дълъг прът Тип характеристики : обикновена спецификации Бележки : поради разликата между различните монитори на изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.Сравнете размерите на детайли с вашите, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Удебелена лъскава алуминиева тръба, здрава.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки