.

.

New
2023 Нов Детски Преносим Вентилатор за Климатик, Мини Акумулаторна един изпарителен Охладител за Въздух С 3 Скорости, USB Персонален Вентилатор за Климатик и Овлажнит?

2023 Нов Детски Преносим Вентилатор за Климатик, Мини Акумулаторна един изпарителен Охладител за Въздух С 3 Скорости,

BGN 43.20

Налично
Налично за поръчка

Изпаряване въздушен охладител - това е Индивидуално екологичен дизайн, който се Отвежда Топлият въздух От помещението Чрез Изпаряване воден филтър и овлажнява по-малко охлаждане.Посока на вятъра може да се регулира Нагоре и Надолу. Възможни са отклонения в 0-1 см от ръчно измерване.Това е Забавно и функционално допълнение към Всяко Пространство.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни пишете, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ние се стремим да ви осигури по-добър търговски опит чрез комуникация, благодаря ти!.Интерфейси : Интерфейс Type-C Цвят : син, розов, жълт, сив живот на батерията : 2-6 часа Материал : ABS Време за зареждане : 3 часа. ?【Зареждане чрез USB】 Охладител е оборудван с вградена батерия, която може да вземете със себе си навсякъде и се зарежда с помощта на кабел за данни Type-C. Характеристики на продукта : Вентилатор + спрей.Режим на непрекъснато пръскане / периодично пръскане може да се включите : Натиснете бутона, за да започне периодично пръскане, Натиснете го отново, за да започне непрекъснато пръскане, и трети път, за да включите и изключите пръскане.Лек и преносим, подходящ за вътрешен / външен употреба.Изпаряване въздушен охладител - това е Индивидуално екологичен дизайн, който се Отвежда Топлият въздух От помещението Чрез Изпаряване воден филтър и овлажнява по-малко охлаждане. Работи от всякакъв източник на захранване, Usb.Режим на непрекъснато пръскане / периодично пръскане може да се включите : натиснете бутона, за да започне периодично пръскане, Натиснете го отново, за да започне непрекъснато пръскане, и трети път, за да включите И изключите спрей.Просто трябва да напълнете Резервоара за вода с вода с лед, след това да Го включите в контакта и се наслаждавате на Свеж и хладен въздух!.

Основни характеристики

Product Name:
Kids Portable Air Conditioner Fan
Fan:
high, medium and low wind speed.
Interface:
Type-C Interface
Color:
Blue, Pink, Yellow, Grey
Battery Life:
2-6 Hours
Material:
ABS
Charging time:
3h.
Product features:
Fan + spray.
Product Size:
15.5x12x12.5cm/6.10x4.72x4.92inch
Package Inculdes:
1PCS * Kids Portable Air Conditioner Fan(1200mAh):
Notice:
1. Please allow 0-1 cm differences due to manual measurement.:
2. Due to different computer display colors, the color of the actual item may vary slightly from the above images.:
If you have any questions, please feel free to write to us, we will reply to you within 24 hours, we are committed to bringing you a better shopping experience through communication, thank you! :
New

Най-добри сделки