.

.

New
Гребен За Изправяне На Коса, Гребен За Коса, Четка За Коса За Изправяне На Коса, Инструменти За Полагане На Косъм На Глиган, Двустранен Четка, Скоба, За Да Гребен, За Д

Гребен За Изправяне На Коса, Гребен За Коса, Четка За Коса За Изправяне На Коса, Инструменти За Полагане На Косъм На

BGN 4.20

Налично
Налично за поръчка

Четка антистатична, че може да помогне за възстановяване на суха коса и да ги обем.Четка за изправяне на коса : Повече не се притеснявайте за увреждане на косата по време на изправяне, направете косата си по-мек и гладче.Двупосочен скоба за четки : Двустранен четка за коса улеснява незабавно полагане или изправяне на косата. (2) Моля, не забравяйте, че не излагайте четка за коса изложена на слънчевите лъчи, за да не скъси живота гребени. Повече не се притеснявайте за изтощена коса при выпрямлении, направете косата си по-мек и гладче.Четка за коса Boars : Тази гребен може ефективно да се подобри здравето на косата и намаляване на цъфтежите на косата косата.Четка за коса и гребен : тя може да помогне за изправяне на косата без да използва електричество, което е много удобно и не причинява вреда на косата.Четка за коса и гребен : тя може да помогне за изправяне на косата без да използва електричество, което е много удобно и не причинява вреда на косата.Четка за изправяне на коса : Повече не се притеснявайте за увреждане на косата по време на изправяне, направете косата си по-мек и гладче.Четка за коса Boars : Тази гребен може ефективно да се подобри здравето на косата и намаляване на цъфтежите на косата косата.Двупосочен скоба за четки : Двустранен четка за коса улеснява незабавно полагане или изправяне на косата. Той може да изправяне на косата без електричество, което е много удобно и не причинява вреда на косата. Двойна странична четка за коса улеснява полагане или незабавно изправяне на косата.Функция : 1.Параметри : Тип на продукта : Гребен за изправяне на коса Материал : масив дърво Осъществяване Списък : 1 х четка за коса за изправяне на коса Забележка : (1) Тъй като гребени винаги се нанася върху кожата на главата, е важно редовно почистване с четка за коса.

Основни характеристики

Item Type:
Hair Straightening Comb
Material:
Solid wood
Package List:
1 x Hair Straightening Comb:
Note:
(1) Since combs are always applied to the scalp, it is important to clean the comb regularly. (2) Please remember not to expose the comb to sunlight, so as not to shorten the life of the comb.:
New

Най-добри сделки