.

.

New
ygqzm Bento Box Мультяшные Обяд-апарати с офиси от Неръждаема Стомана за деца, Готовящаяся в Микровълнова фурна Училищна Посуда, Ланчбокс (Цвят: сив, размер: 22*14*7.5 см )

ygqzm Bento Box Мультяшные Обяд-апарати с офиси от Неръждаема Стомана за деца, Готовящаяся в Микровълнова фурна Училищна

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Може да се затопли в микровълнова печка, без покриване на горния капак и преграда (не повече от 3 минути) на Рамката от неръждаема стомана, използвайте гореща вода.Дизайн на кутии за bento с множество офиси предотвратява появата на миризма от храна.Подходящ за активен отдих, пикник, обучение, пътуване и т.н. Лесен за почистване и удобен за переноске.Обикнете себе си и започнете да си приготвяте три хранения на ден.Може да се затопли в микровълнова печка, без покриване на горния капак и преграда (не повече от 3 минути) на Рамката от неръждаема стомана, използвайте гореща вода.Дизайн на кутии за bento с множество офиси предотвратява появата на миризма от храна.Подходящ за активен отдих, пикник, обучение, пътуване и т.н. Лесен за почистване и удобен за переноске.Обикнете себе си и започнете да си приготвяте три хранения на ден.Описание : Може да се затопли в микровълнова печка, без покриване на горния капак и преграда (не повече от 3 минути) на Рамката от неръждаема стомана, използвайте гореща вода.Дизайн на кутии за бэнто с множество офиси предпазва от появата на неприятна миризма от храна. Подходящ за активен отдих, пикник, обучение, пътуване и т.н. Лесен за почистване и удобен за переноске.Обикнете себе си и започнете да си приготвяте три хранения на ден.Параметри : Материал : PP + неръждаема стальобработка : напълно пластикцвет : син/зелен/розов Размер : 22x14x7,5 смуПаковка в пакет : 1 кутия за обяд (не включва други аксесоари, представени на снимката.) Забележки : поради ръчно измерване се допуска отклонение от 0-1,5 см. От такива фактори, като различни степени на осветление на дисплея в изображението са налице някои грешки.

Основни характеристики

Material:
PP + Stainless Steel
Cutlery:
all plastic
Color:
Blue/green/pink
Size:
22x14x7.5cm
Package Included:
1 Lunch Box (Excludes other accessories demonstration in the picture.):
notes:
Due to manual measurement, an error of 0-1.5cm is allowed.:
Due to factors such as different display lights, there are certain errors in the picture. :
New

Най-добри сделки