.

.

New
Защитно фолио за обектива на камерата Ltezixal за Galaxy S23 Plus, Ультратонкая Защитно фолио за екран от закалено стъкло, Метална Индивидуално пръстен с Установочным чекмед?

Защитно фолио за обектива на камерата Ltezixal за Galaxy S23 Plus, Ультратонкая Защитно фолио за екран от закалено стъкло,

BGN 3.15

Налично
Налично за поръчка

[Съвместим дизайн] Точно предназначен за Samsung Galaxy S23 Plus 5 G с диагонал 6,8 инча.Плътно затваряйте обектива на камерата и предотвращайте прах и вода.Комплект от 5 пръстени за капак камера с установочным чекмедже,. [С висока разделителна способност] Защитното стъкло на обектива с коефициент на пропускливост на светлина 99,99% осигурява оригиналното качество на снимки и видео.Освен това, олеофобное покритие ефективно предотвратява натрупването на пръстови отпечатъци, на пот и масло. [Лесна инсталация] Моля, вижте нашия видеоурок за инсталиране преди да инсталирате.Премахване на прах и выровняйте правилно, преди действително да инсталирате, не се притеснявайте за мехурчета, наслаждавайте се на вашия екран, като че ли не е бил там.Точно элайнер осигурява одноэтапную инсталация, без мехурчета. [Удобен калъф] Не влияе на светкавицата - защитно фолио за камера, изпълнена под формата на независим пръстен за обектива, няма да се отрази на нормалното използване на светкавица.Тя е достатъчно ультратонкая, за да се запази първоначалното усещане за "голия метал" от камерата на новия телефон. [Доживотна гаранция] Доживотна гаранция защита за вашия телефон.Ако имате някакви въпроси относно своята практика, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Защитно фолио за обектив на камерата Ltezixal за Samsung Galaxy S23 Plus (2023), устойчивото на надраскване ультратонкое защитно стъкло за камера от закалено стъкло, метална Индивидуално пръстен с установочным чекмедже [инструмент за премахване], комплект от 2 цветни.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки