.

.

New
2 Бр. Измерител на заряд на батерията постоянен ток 12 В 24 В 36-48-72 В с аларма, предната настройка и бутон за превключване, Индикатор за капацитет на батерията, Индикато?

2 Бр. Измерител на заряд на батерията постоянен ток 12 В 24 В 36-48-72 В с аларма, предната настройка и бутон за превключване,

BGN 6.39

Налично
Налично за поръчка

Технически характеристики : Работно напрежение : DC 12-84 В Работен ток : 5 ma Максимална работна температура : 0 ℃ - 40 ℃ Дисплей : капацитет/напрежение Осветление : както е показано на изображениематериал : abs Размери на продукта : 2,41x1,31x0,53 инч/61,3x33,3x13,5 мм Размери и монтажни отвора : 2,3x1,12 инча /58,5x28,5 мм, на Помещение и включва : 2 х м зареждане на батерията с аларма. Натиснете Set, за да изберете спецификацията на батерията (киселинната батерия (P), литиева батерия (L), Fe-батерия (F) в)3. Продължителното натискане на функционален клавиш ви позволява да зададете режим s.Подходящ за : киселинна батерия 12 v/24/36/48/60 В/72/84 В тройна литиева батерия, полимерна литиево-йонна батерия, литиево-йонна батерия 3-15 серии, акумулаторни батерии, воден живот на батерията и много други. Подходящ за : измерители на зареждане на батерията с аларма може да се прилага към различни превозни средства и на места, като например градина, дом, офис и много други, могат да ви служи дълго време, отговарящи на вашите различни нужди, а практически индикатори за заряд на батерията ще ви приятни впечатления.Аларма : дисплей брояч на заряд на батерията ще започне да мига при ниско зареждане на батерията. Продължителното натискане на Set, подаване на захранване на устройството, вход в интерфейса на настройки2. Хуманен дизайн : индикатори за напрежение капацитет на батерията са проектирани с переключаемой на функционален бутон, можете да натиснете, за да се провери капацитетът на батерията или напрежение в реално време и изключване, с дизайн аларма дисплей брояч на заряд на батерията ще започне да мига, когато капацитетът на батерията е ниска.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки