.

.

New
48шт 17/21 см Етикети В Ивицата На Ръба на Мотоциклет, Ленти, Етикети За Колела на Мотоциклети, Автомобили Светоотражающая Лента Ръб, Мотоциклет, Велосипед, Автомобил, ?

48шт 17/21 см Етикети В Ивицата На Ръба на Мотоциклет, Ленти, Етикети За Колела на Мотоциклети, Автомобили Светоотражающая

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Стикери за колела на мотоциклети, изработени от PVC, леки и издръжливи, лесни за употреба, им е трудно да се скъса и те са трайни.Самоклеящийся дизайн, лесно се поставя и отстранява, много е гъвкав и лесно се отстранява по всяко време, без да остави следи.Вие ще получите 48 бр. стикери за колела на мотоциклети в различни цветове, които напълно отговарят на ежедневното използване и подмяна.Предлага се в различни цветове.Тези светлоотразителни ленти за джантите са много подходящи за 17 или 18 инча(а) а) мотоциклети/на автомобил, моля, прочетете внимателно потвърдете, приложимо ли това, преди да закупят.Това е удобно за залепване и отстраняване.Преди наклеиванием трябва да се почисти положение приклеенного черупка и изчакайте за изсушаване на влагата, преди наклеиванием.Дължина : Прибл. Ширина 14,17 инча : прибл. 0,39 инча Подходящ за повечето велосипеди, мотоциклети, автомобилни джанти 17 или 18 инча Материал : PVC Характеристики : Цвят на постоянен, не избледняват, Сцеплението е по-добре, не е лесно пада Всяка ивица прибл. 36 см / 4,17 см в дължина и 1 см ширина.Подходящ за 17 или 18 инча(ите) мотор/кола ръб в ивицата Колела Ободная лента придава на вашия автомобил приятен външен вид и по-атрактивен пакет пакет : 48 бр. Етикети на лента, за Употреба : Първо почистете положение на колелата за залепване на Монтаж формата на стикери, контрастирующей с положението на химикалки, обикновено трябва да се прилагат отвън навътре и от двете страни колелото, ефектът ще бъде по-добре.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки