.

.

New
Детско столче-седалка с подлакътници за масата за Хранене, Двойни Колани, Моющееся Преносими Седалка-седалка с подлакътници за Масата за Хранене, Които Възглавниц?

Детско столче-седалка с подлакътници за масата за Хранене, Двойни Колани, Моющееся Преносими Седалка-седалка с подлакътници

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

?【Лек и преносим】 : компактният дизайн на тази възглавници-бустера е удобно, за да вземе детето със себе си в пътуване, театри, кина, автобуси, ресторанти и др . Независимо дали е у дома или на път, той заема много малко място.?【Удобно и трайно】 : Детско столче-седалка с подлакътници изработено от висококачествена изкуствена кожа и гъба с висока плътност, за да му е лесно да се деформира при продължителна употреба и достатъчно за подпомагане на възрастни.Такъв идеален размер подходящ за повечето места за хранене столове и помага на децата да седят на масата и да се насладите на хранене на цялото семейство. ?【Регулируема презрамка】 : Седалка-седалка с подлакътници оборудван с две каишки за сигурност, предотвращающими плъзгащи възглавнички, че безопасно и сигурно.Ако не искате да го разглобявайте, просто избършете с влажна кърпа. ?【Перфектен размер】 : Размерът на детска седалка-бустера е 12,6x12,6x3,1 инча.Ако не искате да го разглобявайте, просто избършете с влажна кърпа. ?【Лек и преносим】 : компактният дизайн на тази възглавници-бустера е удобно, за да вземе детето със себе си в пътуване, театри, кина, автобуси, ресторанти и др . ?【Перфектен размер】 : Размерът на детска седалка-бустера е 12,6x12,6x3,1 инча. Независимо дали е у дома или на път, той заема много малко място.Дължина на предпазен колан може да се коригира произволно, той е подходящ за различни типове заведения за хранене столове.Дължина на предпазен колан може да се коригира произволно, той е подходящ за различни типове заведения за хранене столове.Такъв идеален размер подходящ за повечето места за хранене столове и помага на децата да седят на масата и да се насладите на хранене на цялото семейство.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки