.

.

New
Аксесоари за Деня на Св. Патрик, Бижута - 96 бр., включително колие със зелен трилистником, Очила, Мустаци, Гумени Гривни, Временни татуировки, ирландски етикети на Св.

Аксесоари за Деня на Св. Патрик, Бижута - 96 бр., включително колие със зелен трилистником, Очила, Мустаци, Гумени Гривни,

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Тези колиета изпълнени в зелената теми с трилистниками, което ги прави най-много веднъж за деня на Св.【Предпоставка включва】 96 бр.Просто се забавлявайте и се оставя прекрасни спомени.Можете да се носят заедно, за да изглежда по-различно в един много специален ден. декорации за Деня на Св. 【Отлични спомени】 Уникално съчетание на дизайн за Деня на Св. 【ШИЙНИ РЕМЪК От ЦЕНТРАЛИ】Колиета от централи - забавни, остри и са идеални за деня на Св. 【Лесно прикрепляемый】 Всеки ирландски иконата е изработена с нанася върху повърхността на графика или други думи, като на детелина, гърне със злато, rainbow и horseshoe, в комбинация с лесно откриващото се закопчалка, която позволява да го монтирате върху тениска, шапка или пуловер или прикачване към раница.Тези аксесоари с ярки цветове и ярки щампи под формата на трилистников непременно ще станат хит на Празника на Св.Те ще придадат жизненост на вашите занимания в Деня на Св.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки