.

.

New
Buleens за iPhone 6s Калъф за iPhone 6 Калъф, За жени, Момичета Астронавт Прозрачни Блестящи Калъфи за телефони iPhone-6s / 6 с поставка Астронавт, Сладък Гальванический Лъскав калъ?

Buleens за iPhone 6s Калъф за iPhone 6 Калъф, За жени, Момичета Астронавт Прозрачни Блестящи Калъфи за телефони iPhone-6s

BGN 6.39

Налично
Налично за поръчка

И е практично да се освободи ръката си, когато искате да правите нещо друго, например, да гледате филми, да практикувате йога, наричайте както искате. 【Купете си калъф за вашия телефон, Astronaut, който е подходящ за i Phone 6 и i Phone 6s 】 : Моля, имайте предвид, че тези калъфи са предназначени само за i Phone 6 6s. 【Супер красиви калъфи за телефони Astronaut с подвижни лъскава хартия 】 : Сега можете да използвате едностранна блестяща хартия, за да даде своя чехлу за телефона си блясък, или да се оттегли блестящ филм по всяко време и просто да се използва като калъф прозрачен калъф за вашия i Phone 6 / 6s, дизайн отговаря на вашите различни нужди.【Купете си калъф за вашия телефон, Astronaut, който е подходящ за i Phone 6 и i Phone 6s 】 : Моля, имайте предвид, че тези калъфи са предназначени само за i Phone 6 6s. Моля, обърнете внимание на нашата втората снимка или други подобни видео за потвърждение на модела на вашия телефон. 【Висококачествена поставка за астронавти, сверхпрочный лепило, което не е лесно да се повреди 】 - вече не е нужно да се притеснявате за това, че поставка за астронавти внезапно да падне от ръката си поради слаб лепило.И ти също не трябва да се притеснявате, че поставка лесно да се повреди, ако случайно изпуснете телефона, 6 и 6s.Лек и мек, но здрав и защитен, хладно и естетичен калъф за i Phone 6 и i Phone 6s от удари и падане. 【Висококачествена поставка за астронавти, сверхпрочный лепило, което не е лесно да се повреди 】 - вече не е нужно да се притеснявате за това, че поставка за астронавти внезапно да падне от ръката си поради слаб лепило.И е практично да се освободи ръката си, когато искате да правите нещо друго, например, да гледате филми, да практикувате йога, наричайте както искате.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки