.

.

New
Машина за тръби и PVC с механизма на палеца DEWILL, инструмент за бързо рязане на тръби с една ръка, за рязане на пластмасови маркучи и тръби от PVC, PPR 1-5 / 8 инча, идеален за ?

Машина за тръби и PVC с механизма на палеца DEWILL, инструмент за бързо рязане на тръби с една ръка, за рязане на пластмасови

BGN 8.31

Налично
Налично за поръчка

Максимален отвор е 42 mm.Нашите ножове са изработени от японски тефлон SK5-42 милиметра, и тяхното не е лесно да се прекъсне. 【Ергономичен дизайн】 В машината за рязане на тръби се използва технология храпового устройство, което позволява плавно да извърши операцията за рязане с една ръка, което прави ряз по-отнема много време и повишава ефективността на работа.В долната част на труборезки има закопчалка от неръждаема стомана за по-лесно съхранение.Отдел за следпродажбено обслужване THINKWORK ще се свърже с вас, за своевременно решаване на проблема. След употреба ви препоръчваме да се нанесе на нож антикоррозийное масло. 【Високо качество, изключителна изработка】 Трайни труборезы са изработени от висококачествена марганцевой стомана с висока твърдост до HRC52, добра здравина и издръжливост. 【Широк спектър от приложения】Острието трубореза е с дебелина 2,5 мм и обикновено се използва за рязане на повечето пластмасови (PVC, CPVC, PP, PEX, PE, гумени маркучи) и многослойни тръби.【Ергономичен дизайн】 В машината за рязане на тръби се използва технология храпового устройство, което позволява плавно да извърши операцията за рязане с една ръка, което прави ряз по-отнема много време и повишава ефективността на работа.Писалката използва принципа на лоста, дизайн и лесна.Максимален отвор е 42 mm.Аз мисля, че това е незаменим режещ инструмент за битови резервни части, водопроводчици, електротехници и механици.Това е доста удобно за вашата работа и живот. След много тестове е била постигната режещата способност до външния диаметър 1-5 / 8 инча (42 мм).Do не използвайте за рязане на метални тръби или кабелни проводници, това може да навреди на вашето нож.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки