.

.

New
Защитен калъф за Sesh & Sesh Evo Case (черен), е Мек и гъвкав, който предпазва от загуба и удароустойчив Силиконов калъф за зареждане на Sesh Evo с брелоком (видим предни led)

Защитен калъф за Sesh & Sesh Evo Case (черен), е Мек и гъвкав, който предпазва от загуба и удароустойчив Силиконов калъф

BGN 3.00

Налично
Налично за поръчка

Ако забележите някакви дефекти или проблеми с качеството на нашия силиконов своята практика, моля, не се колебайте да се свържете с нас ние незабавно ще ви възстановим 100% отговарят на връщане.Здрав / сменяем карабинер ще направи пътуването по-удобно!.Предназначен за своята практика Sesh/Sesh Evo, защитен силиконов калъф премиум-клас, който е съвместим с калъф Sesh за мъже, жени, момичета, момчета, с брелком на Помещение включва : 1 * Силиконов калъф, съвместим с калъф Sesh Evo/Sesh 1 * ключодържател —не включва безжични слушалки sesh и калъф за зареждане.Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите и 12-месечна гаранция на замяна. ✔ Е изработен от висококачествен мек силикон — здрава и лесно деформируемый. ❤ Гаранция за качество : Компанията WQNIDE е специализирана в независимите проучвания и проектиране на защитни своята практика за слушалки, за максимална защита на вашия калъф за слушалки.В същото време, това няма да навреди на наушникам и не оставя следи от лепило, когато е заснет калъф. 【Материал премиум-клас】 Не се притеснявайте, че ще падне, когато отворя калъф, горна лепило премиум качество от 3 M, той е здрав и плътно прилепнала към наушникам. 【Гаранция за качество и обслужване】 Като професионален продавач, ние сме 100% сигурни в качеството на нашите продукти. 【Пълна защита на 360 °】 Нашия калъф sesh evo е изработена от пластмаса и мек силиконов материал за защита на слушалки от прах, драскотини, ефективно разсейване на топлината и на външни въздействия, без допълнителен обем. ✔ Удобен за използване — Тънък монтиране дизайн осигурява лесна настройка и непрекъснато използване без допълнителен обем и неприятности, свързани с переноской допълнително своята практика.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки