.

.

New
N/A Компресия Коленете, с дълги, Баскетбольным ръкав за Мъже И Жени, Спортна защита на пищяла, Гамаши за футбол и фитнес зала (Цвят: A, Размер: L)

N/A Компресия Коленете, с дълги, Баскетбольным ръкав за Мъже И Жени, Спортна защита на пищяла, Гамаши за футбол и фитнес

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Упражнения, вдъхновени от вас се чувстват по-комфортно в модата. овлажнява влага и пропуска въздух, като направите тренировката си по-комфортни.Силикон лесно пада и няма да притеснява вас.Плътна защита от сблъсъци, удобна. здрава обвивка, а не на горещото дишане.Упражнения вдъхновяват да се чувстват по-комфортно в модата. овлажнява влага и пропуска въздух, като направите тренировката си по-комфортни.Силикон лесно пада и няма да притеснява вас.Плътна защита от сблъсъци, удобна. здрава обвивка и не предизвиква страстен дъх.Размер : M, L, xlцвет : черен, бял, син, Красныйматериал : Облицовка от ликра Tonglun със защита от сблъсък Диапазон : дистанционно защита от движения Упражнения вдъхновяват да се чувстват по-комфортно в модата. овлажнява влага и пропуска въздух, като направите тренировката си по-комфортни.Силиконы лесно се рушат, и няма да притеснява вас.Дебела защита от сблъсъци, удобна. твърда обвивка, а не на горещото дишане. Комплектът включва : 1 * износоустойчиви Защитни облицовки за коленете и лактите.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки