.

.

New
Инвалидна количка за старите кучета Tnfeeon, Скутер за разходки на домашни любимци, Многофункционална Ламинирана Дървена панел, Еластична лента, Безшумни колела, Диша

Инвалидна количка за старите кучета Tnfeeon, Скутер за разходки на домашни любимци, Многофункционална Ламинирана Дървена

BGN 19.34

Налично
Налично за поръчка

Параметри : Тип на продукта : Прогулочный скутер за домашни животныхматериал : Оксфорд тъкан, ламинирана дървена панельупаковочный списък : 1 Прогулочный скутер x Pet 1 х чанта за теглене на собакпримечание : 1.Инвалидна количка за домашни любимци, Собачье инвалидна количка.Мека амортизация намалява вибрациите при бърза работа.Лесно се побира и се отстранява : Страничният цип на количка за домашни любимци улеснява бързото обличане и сваляне на чанти за теглене, така че можете да вземете и набута своя домашен любимец в чанта за теглене на кучета за секунди.Дишаща мрежа : Горната част на скутер за разходки на домашни любимци е дишаща мрежа, която допринася за циркулацията на въздуха вътре в чантата за теглене на кучета, благодарение на което вашият домашен любимец се чувства по-комфортно по всяко време на годината. меки странични носене.Безопасна конструкция : Стол-количка за кучета е от край кленов панели, които намаляват възможните щети при сблъсък.Дишаща мрежа : Горната част на скутер за разходки на домашни любимци е дишаща мрежа, която допринася за циркулацията на въздуха вътре в чантата за теглене на кучета, благодарение на което вашият домашен любимец се чувства по-комфортно по всяко време на годината.Ние предлагаме услуга за връщане на паричните средства.меката странична переноска за кучета. Ефективна защита : Стол-количка за кучета е изработена от устойчива на износване плат Оксфорд за защита на задните крайници и гръдния кош на вашия домашен любимец от царапания на пода, когато той не седи на стол-количка за кучета. Ако размери на вашето куче надхвърля размерите, посочени в таблицата, моля свържете се с нас.Лесно се побира и се отстранява : Страничният цип на количка за домашни любимци улеснява бързото обличане и сваляне на чанти за теглене, така че можете да вземете и набута своя домашен любимец в чанта за теглене на кучета за секунди.

Основни характеристики

Item Type:
PetWalkingScooter
Material:
Oxford Cloth, Laminated Wood Panel
Package List:
1 xPet Walking Scooter :
1 x Dog Tow Bag:
Note:
1. Weight is for reference only, please make sure your pet fits the size by measuring the length of your pet from the back of the neck to the end of the hips.:
2. If your pet always stretches their legs out behind them, measure the length from the back of the neck to the tips of their toes.:
3. Leave at least 2 fingers of space between the collar and the dog's neck for the doggy drag bag.:
4. If your dog's measurements are outside the size range in the chart, please contact us.5. Please allow a small error for manual measurement.:
New

Най-добри сделки