.

.

New
Забавен цитат на Дороти, вдъхновена от телевизионно шоу, Яде кал и умри Боклук, Сладък Подарък За нов дом, Ново, Кухненски кърпи (Яде кал и умри боклук)

Забавен цитат на Дороти, вдъхновена от телевизионно шоу, Яде кал и умри Боклук, Сладък Подарък За нов дом, Ново, Кухненски

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

【МАТЕРИАЛ Можете да сгънете тези кухненски кърпи на кухненската маса, да ги затвори през дръжки съдомиялна машина или фурна или да се използват за украса на шкафчета, за да придадат на вашата кухня по-светъл вид. 【Лесно грижа】 Машинно пране на топло и слаба сушене в пералня, без белина или смягчителя тъкан.Всички кърпи предварително се заличи и са смачкани за подобряване на качеството им. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Това е кърпа, ще се превърне в чудесно допълнение към всяко пространство.Това също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство и приятели.Страхотни подаръци домакини, майки, учители или за рождения ден!И ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, подарък за "Добре дошли в квартала", сватба, подарък, подарък за показване на бебето и в повечето други случаи. 【МАТЕРИАЛ Можете да сгънете тези кухненски кърпи на кухненската маса, да ги затвори през дръжки съдомиялна машина или фурна или да се използват за украса на шкафчета, за да придадат на вашата кухня по-светъл вид. 【Лесно грижа】 Машинно пране на топло и слаба сушене в пералня, без белина или смягчителя тъкан.Всички кърпи предварително се заличи и са смачкани за подобряване на качеството им. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК】 Това е кърпа, ще се превърне в чудесно допълнение към всяко пространство.Това също ще се превърне в прекрасен подарък за вашето семейство и приятели.Страхотни подаръци домакини, майки, учители или за рождения ден!И ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, подарък за "Добре дошли в квартала", сватба, подарък, подарък за показване на бебето и в повечето други случаи.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки