.

.

New
ПРЕНОСИМИ Стикери За декорация на Кухня, Стикери за декор на Кабинета, Стикери за Стена декор Кухня, Стикери за Кухненски Аксесоари - Това е Стикер За декора на Стен?

ПРЕНОСИМИ Стикери За декорация на Кухня, Стикери за декор на Кабинета, Стикери за Стена декор Кухня, Стикери за Кухненски

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Придайте на вашия дом стената нова функция и дайте да ви добро настроение. - Тази стенни декоративни стикер ще даде нов външен вид на вашата кухня или кухненски наклейкам на стената ресторанти. -Материал : PVC стикер за декора на стените - Изработена от висококачествен PVC материал, стенни стикер е сигурна, здрава и лесна за използване на декоративни стикер за кухнята.ТАЗИ ТАБЕЛА е идеалното бижу за вашата домашна кухня.стикери за стени, за кухнята, Самозалепващи се стикери за стена са удобни и практични, имат превъзходна структура и могат да ви служи известно време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.кухненски знаци стенен декор на Този стикер е много практична самозалепващи стикер на стената.СТИКЕР ЗА КУХНЯТА - Гладка повърхност, лесна за използване, просто го избършете с влажна кърпа.Декоративна стикер за КУХНЯТА -стикер е за декорация на дома, подходящ за кухня, всекидневна и на други места. - Подходящ за кухня, ресторант, магазин, дом, като стени, врати, прозорци, шкафове и т. - Може да има почти всяка твърда, гладка повърхност.Интериор за кухня на стената -подходящо за всякакъв вид гладки или чисти повърхности, като стъкло, метал, стени, прозорци,. Осъществяване на списък 1 х стикер на стената Характеристики -Цвят : както е показано стикер със знак кухня -Площ : 89,00 X42,00 X0,20 см / 34,98 X16,51 X0 интериор за кухня на стената.Описание на продукта Стенен декор за кухнята е Изискана изработка може да ви направи една добра услуга, не ломаясь лесно. - Лесна за използване стенни стикер може да бъде директно прикрепен към кухненската стена или декориране на вратите на гардероба.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки