.

.

New
Подаръчни кутии WholeMy Лъскава лилаво 10 X 8x8x4 Инча, Холограма Подаръчни Кутии с Капаци, Подаръчни Кутии за подаръци, Кутия за предложения приятелките си булка на сватб?

Подаръчни кутии WholeMy Лъскава лилаво 10 X 8x8x4 Инча, Холограма Подаръчни Кутии с Капаци, Подаръчни Кутии за подаръци,

BGN 9.59

Налично
Налично за поръчка

Затворен на дъното на кутията - могат да се настанят тежки подаръци.Дизайн с автоматично всплыванием - лесна за сглобяване и спестява вашето време.Лекотата на използване и спестява вашето време, е подходящ за всички, страхотни картонени кутии за подаръци!. 【Дизайн на монтаж с автоматично всплыванием】 лесно ще се открива и автоматично да генерира подаръчни кутии с капаци, затворени в дъното на кутията могат да издържат на тежки подаръци. 【Гаранция Whole My】 Ние се стремим да се произвеждат висококачествени, екологично чисти опаковки, кутии за клиенти. 6 Функции на нашия луксозни кутии.Лекотата на използване и спестява вашето време, е подходящ за всички, страхотни картонени кутии за подаръци!. 【Гаранция Whole My】 Ние се стремим да се произвеждат висококачествени, екологично чисти опаковки, кутии за клиенти. 【Многофункционална подаръчни кутии】 Различни цветове и стилове, подходящи за всякакви поводи, като рожден ден, сватба, детски душ, тематични партита, Свети Валентин, абитуриентски сезон, годишнини, Хелоуин, Коледа и т. Всички усилия на компанията - 24-часово обслужване на продажбите.Достъпна в сравнение с подобни продукти.Добре дошли, за да купуват нашите подаръчни кутии, 24-часово сервизно обслужване тук, за да ви помогне, надявайки се, че ще останете доволни от тази покупка!.Различни цветове и стилове, подходящи за всякакви поводи, като рождени дни, сватби, детски душата, тематични партита, Свети Валентин, абитуриентски сезон, годишнини, Хелоуин, Коледа и т.Добре дошли, за да купуват нашите подаръчни кутии, 24-часово сервизно обслужване тук, за да ви помогне, надявайки се, че ще останете доволни от тази покупка!.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки