.

.

New
Стъпало за кучета LOOBANI, Пятиступенчатая Сгъваема Нескользящая стълба за кучета, Стълбище за домашни любимци за Високо легло, с Малко място за съхранение, Рампа за м?

Стъпало за кучета LOOBANI, Пятиступенчатая Сгъваема Нескользящая стълба за кучета, Стълбище за домашни любимци за Високо

BGN 54.93

Налично
Налично за поръчка

Всяко стъпало е с малък наклон, което намалява количеството на стъпала, необходими на вашия домашен любимец за повдигане на същата височина, от по-долу се изкачва, толкова по-лесно кучето да се катери.Може да бъде разделена на две и три стъпала. {Мека кърпа от царевично руно} Стълба за домашни любимци е изработена от мека тъкан, от царевично руно, за мека кърпа лесно се държа крака на домашни любимци, както текстилен калъф застегивается на ципа по цялата дължина, така че пяна лесно се премахват, за да могат да се хвърлят в пране. {Изключете кученце рампа за легла} Конструкция кучешки рампата за легла и се състои от две части с два отделни капаци за две стълби с различна височина. {Вакуумно опаковане} Pet-рампа опаковани в вакуумную компрессионную опаковка, и тя се нуждае от време, за да се възстанови след аутопсия. {Малко пространство за съхранение} На стълбите за кучета има място за съхранение на вещите в близост до стълбите — точно това е мястото, където можете да съхранявате играчки вашето кученце и, може би, дори една-две екстри.Удобно, когато обучението им да се изкачи тези стъпала. Идеална за колички или на ниско канапе.Лесно става с помощта на една мълния.Това ще ви помогне лесно премахване на космите или флок с легла и мека мебел.Ако си чихуахуа или териер не могат да прескачат до вас в леглото или ви най-високата куче, което по-рано можеше, сега с мъка се изправя, може да се мисли за изкачване на стълби за кучета.Тези стълби са на различна ширина и височина и могат да бъдат приставлены към вашия дивана, на леглото или други повърхности, които са извън обсега на вашето куче малко. {Противоскользящий дизайн долу} В долната част на стълбите за кучета има гумени точки, които помагат да го задържи на място, кучета, взбирающиеся по стълбите, не ще да се плъзга дори по кафельному или деревянному пода.

Основни характеристики

New

Най-добри сделки